Як правильно обрати жіночі зимові черевики

Готуватися до зими - завжди справа не з простих. По-перше, вже морально важко прийняти той факт, що три, а то і всі чотири місяці на вулиці буде неймовірно холодно, сиро і навіть огидно. А по-друге, щоб оновити свій зимовий гардероб, доведеться витратити пристойну суму, адже якісна зимовий одяг і взуття коштують дорого. Тому, щоб спростити підготовку до холодного сезону хоча б по другому пункту, радимо не відкладати покупку теплих речей аж до приходу перших холодів. Ідеальним варіантом буде купити все необхідне в кінці літа або на початку осені, коли можна купити зимовий одяг зі знижкою без втрати в якості. Дуже часто саме не в розпал сезону можна купити круту зимове взуття і одяг відомих спортивних брендів - adidas, new balance і інші. До того ж, до вибору теплого одягу потрібно підходити серйозно і не намагатися максимально заощадити: в даному випадку буде вигідніше, наприклад, купити якісну, дорогу зимове взуття одну пару на кілька сезонів, ніж купувати її і засмучуватися через витрати грошей і часу кожен новий сезон. Тому нижче ми розповімо, як правильно вибрати зимові черевики для жінок, щоб не прогадати ні в якості, ні в ціні.

Обираємо зимове взуття для жінок: розбір утеплювачів

Звичайно, для всіх представниць прекрасної статі дуже важливий зовнішній вигляд їх взуття, але у випадку з зимовими черевиками першорядним фактором вибору повинно бути властивість зберігати наші ніжки в теплі і не пропускати вологу. Тому, щоб купити якісне зимове взуття потрібно разораться з видами утеплювачів і вибрати для себе підходящий.

Отже, види утеплювачів зимового взуття для жінок:

  • Натуральне хутро. Взуття на зиму з натуральним хутром вважається, напевно, найтеплішою. Підпушок, який є у натурального хутра, створює таку собі прошарок, завдяки якому ноги не остигають швидко. Але при цьому всередині черевика відмінно циркулює повітря, що дозволяє ногам не потіти. Черевики жіночі на натуральному хутрі можуть зігрівати навіть в мороз до 24 градусів.
  • Набивне хутро (натуральне). Жіночі чоботи з натуральним набивним хутром теж підходять для сильних морозів, але, безумовно, не таких, як у першому випадку. Набивної хутро створюється за допомогою пришивання шматочків хутра на основу з тканини. Одним з переваг взуття з набивним хутром є те, що якщо вона якимось чином намокне, то сохнути буде так довго, як зі звичайним натуральним хутром. Набивної хутро часто можна зустріти в спортивному взутті Адідас. У поєднанні з якісним матеріалом верху взуття, набивної хутро відмінно зберігає тепло всередині.
  • Штучні технологічні утеплювачі є чудовою альтернативою натуральному хутрі, адже такі матеріали дозволяють відчувати себе комфортно також при найнижчих температурах. Одним з таких матеріалів є тінсулейт. Цю технологію активно використовує фірма adidas в лінійці взуття на зиму. Тинсулейт - відмінний варіант для тих, кому важливо завжди дуже швидко сушити взуття в разі, якщо та промокне.

Обираємо зимове взуття для жінок: на що звернути увагу при покупці

Крім утеплювача, варто звертати увагу на такі, здавалося б, дрібні деталі, які першочергово впливають на якість і зносостійкість взуття: прошивка, відстань від початку застібки і підошви (повинно бути не менше 1 см), шнурівка і, звичайно ж, матеріал виготовлення взуття . Про матеріал варто сказати кілька уточнень: якщо купити зимове взуття з неякісної шкіри або її замінника, то зовсім скоро на нових черевиках або чоботях з'являться тріщини, через які може потрапляти не спричинить бажана волога, і ноги будуть намокати. Тому заощадити краще на чомусь іншому, адже тут мова йде про ваше здоров'я.

Раніше Sport-discount.com.ua повідомляв, про те як обрати зимові куртки для жінок.

Читайте также

Дізнавайтесь першими про акції, розпродажі та конкурсах.

Telegram