Адідас презентували нову колекцію adidas Football x Поль Погба

Співпраця з різними зірками зі світу спорту та шоу-бізнесу є однією з відмінних рис найпопулярніших спортивних брендів. Адідас завжди радували своїх шанувальників яскравими колабораціями з цікавими публіці знаменитостями. Stella McCartney, Jeremy Scott, Каньє Уест і інші відомі особистості і бренди були особами нових колекцій або ж і зовсім виступали зі-творцями капсульних колекцій. Такі співпраці завжди є виграшними для обох сторін, тому, на радість фанатам і бренду, і зірок, будуть з'являтися все частіше.

У травні цього року відбулася презентація, напевно, однією з найяскравіших за останній час колаборацій: adidas і Поль Погба представили капсульну колекцію одягу і взуття. Центральний півзахисник «Манчестер Юнайтед» не просто став обличчям цієї колекції, він виступив в якості головного натхненника і со-творця представленої лінійки.

Поля Погба давно вважають не просто легендарним футболістом, але і іконою стилю. З нього беруть приклад і хочуть бути схожими багато фанатів футбольного світу. Коли дизайнери Адідас розробляли нову лінійку колекцію, вони тісно спілкувалися з Полом і намагалися втілити в одязі весь його креативний похід як з самої гри, так і до життя.

В якості основної деталі, яка присутня на всіх одиницях колекції, дизайнери вибрали темно-бордову гаму кольорів і вставки сталевого кольору. Крім кольору, весь одяг з колекції об'єднує матеріал - якісний оксамит, який виглядає по-особливому стильно. Також яскравою фішкою стало використання персонального логотипу Поля Погба, який додає якогось шику і оригінальності одязі.

З усієї колекції ключовими моделями стали: двосторонній бомбер з оксамиту, оксамитова водолазка, прикрашена срібною блискавкою, і чорний шкіряний рюкзак з металевими деталями і, звичайно ж, логотипом Поля Погба. Крім перерахованих одиниць, в колекції представлені спортивні штани, різні футболки з короткими і довгими рукавами, бейсболки і футбольний м'яч з ініціалами легендарного футболіста.

Варто окремо сказати про флагманську модель бутс PP PREDATOR 18+ CONTROL. Ця модель представлена ​​в сірій гамі кольорів, має хромовані вставки і також, як і весь одяг з колекції, доповнена логотипом футболіста. Темно-бордовий верх бутс реалізований за допомогою технології PURECUT LACELESS. У лінійці представлені варіанти і для гри на вулиці, і на коробці. Бутси для гри на коробці виконані в таких же кольорах, що й бутси для стадіону. А ось бутси, призначені для гри на вулиці, представлені в більш лаконічному дизайні і сірій кольоровій гамі. Всі моделі adidas PP PREDATOR 18+ CONTROL оснащені ультра-технологічною підошвою BOOST ™. Ця технологія відома своїм комфортом і контролем ступні, які дуже рятують під час великих навантажень на ноги. Крім інноваційної підошви, представлені бутси мають гібридні шипи, які полегшують обертання і підсилюють зчеплення. Загалом, мрія будь-якого футболіста.

Цікаво, що презентували нову капсульну колекцію від адідас в Парижі - столиці модного світу, а перші продажі стартували в найбільших містах - Лондоні, Нью-Йорку, Пекіні, Манчестері та інших. На радість шанувальникам бренду Адідас і футболіста Поля Погба, продажі цієї колекції практично відразу стартували і в інтернет-магазинах компанії. Тому, щоб бути одним з перших володарів ексклюзивної колекції, не потрібно їхати в іншу частину світу, досить купити адідас онлайн.

Читайте также

Дізнавайтесь першими про акції, розпродажі та конкурсах.

Telegram